Viața din natură – Faunus Plant

După cum bine știți, sunt o iubitoare de produse naturale. Dacă sunt și românești e un și mai mare plus.

Cred că e important să consumăm cât mai des posibil produse românești. Așa încurajăm producția din tărișoara asta minunată.

Știu că e nevoie de puțină căutare pentru a gasi produse românești de calitate, dar vă asigur că există o mulțime de firme care va pot satisface nevoile.

Azi vreau să vă vorbesc puțin despre câteva produse românești mai speciale și anume produsele Faunus plant.

Au o gamă diversificată de produse, de la creme pe bază de diverse plante, ulei de masaj, balsam de buze, până la tincturi, siropuri și ceaiuri.

Am ales să încerc câteva din produsele lor și pot să spun că am facut o alegere bună.

Printre produsele alese se regăsește și balsamul pentru îngrijirea buzelor cu aromă de portocale. Un produs care hidratează foarte bine buzele, le face mai catifelate și are un parfum excepțional. E produsul meu preferat pentru îngrijirea buzelor.

Crema de gălbenele cu ceară de albine și rășină de brad o folosesc după epilat, datorită efectului calmant și regenerator pe care îl are. În plus, fiind îmbunătățită cu rășină de brad are și o aromă spectaculoasă. Dacă vă place crema de gălbenele dar v-ați săturat de mirosul său fad, vă recomand să o încercați pe aceasta.

Uleiurile de masaj sunt mai mult decât bine venite după o zi lungă la muncă. Fie că e vorba de un masaj pentru mine sau pentru soțul meu (facem cu rândul) e o plăcere să folosim aceste uleiuri magice.

Reumaticus, e un unguent pe bază de untul pământului și tătăneasă. Îl folosim în combaterea durerilor de spate. Își face bine treaba și calmează durerile.

Ca și o concluzie, îmi plac tare mult produsele Faunus și le folosim cu drag de fiecare dată.

Voi le-ați încercat? Ce parere aveti despre ele?

13 gânduri despre „Viața din natură – Faunus Plant

  1. N-am încercat niciun produs din cele pe care le-ai prezentat, dar mi-au făcut cu ochiul uleiurile pentru masaj. Eu folosesc astfel de uleiuri destul de des!

    Apreciază

Lasă un comentariu