Deschiderea SMYK All for Kids Baia Mare

Weekend-ul trecut a avut loc Marea Deschidere a magazinului SMYK All For Kids din Baia Mare; un magazin destinat mămicilor și piticilor cool.

Magazinul îl găsiți în incinta Value Centre Baia Mare (bd. București, nr 53). E simplu de găsit, ținând cont de faptul că are intrare direct din exterior și nu trebuie să traversezi tot mall-ul ca să ajungi la magazin.

Am fost surprinsă să găsesc atât haine pentru bebeluși (ceea ce mă interesează în mare parte) dar și haine pentru copii mai mari. Astfel și Irina se va bucura de acest magazin, când ajunge în Baia Mare. Pentru ea e extrem de dificil să găsim hăinuțe ținand cont că are deja 12 ani. Am văzut că SMYK All for Kids are produse pentru copii până la 14 ani, cu imprimeuri atrăgătoare şi modele în trend, aşadar sigur găsim ceva și pe placul ei.

Pentru sesiunea de shopping, l-am împrumutat pe Ionuț – un super bebe, drăgălaș, care m-a ajutat să aleg  hăinuţe şi jucării frumoase.

Împreună am ales o mulțime de hainuțe drăguțe, atât pentru el cât și pentru bebelușul nostru.

Ionuț s-a îndrăgostit de mașinuța din magazin. Cred că își arată pasiunea pentru mașini de mic.

Ne-am distrat de minune împreună, deci se pare că SMYK e un magazin interesant chiar și pentru cei mai mici pitici.

După ce am răvășit raionul cu hăinuțe, am trecut la cel cu accesorii puericultură, precum articole necesare pentru baia bebelușului, articole pentru alăptare, cărucioare etc. Am descoperit că există produse despre care nu avea habar.  Găsiți pe Facebook un live de la deschiderea magazinului și aflați din live ce produse m-au surprins.

În ceea ce privește jucăriile, găsiți o gamă foarte variantă de produse. Eu am pus ochii pe câteva, iar zilele următoare trec să le iau.

Trusoul bebelușului nostru îl vom realiza cu produsele brand-ului Cool Club, disponibil exclusiv în magazinele SMYK All for Kids.

Înainte de a pleca din magazin, am testat și unul dintre cărucioarele disponibile.

Deşi este un cărucior sport pentru copii de peste 6 -9 luni, cred că e foarte ok pentru plimbări și cumpărături. E ușor, simplu de manevrat și are un design drăguț. Copilul stă chiar confortabil, deci nu trebuie să vă faceți griji.

 

Dăcă nu ați trecut încă pe la SMYK All for Kids, vă recomand să o faceți! Iar dacă ați fost deja, sunt curioasă ce produse ați cumpărat

 

17 gânduri despre „Deschiderea SMYK All for Kids Baia Mare

  1. Dacă s-ar deschide unul și la mine în oraș ar fi foarte bine, chiar dacă nu am copil, cumpăr destul de des jucării pentru nepoței mei.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s