Autumn giveaway

Hy,

Ieri v-am promis ca azi o sa dau drumul la un nou giveaway. E primul giveaway sponsorizat de pe acest blog. Asa ca vreau sa-i multumesc Roxanei , care e o draguta si a acceptat sa ne ajute cu acest giveaway.

Cerinte: 

Pentru 1 entry (obligatoriu, pentru a participa):
-sa ma urmariti in mod public prin GFC
-sa da-ti like la pagina mea de facebook (o gasiti in partea dreapta a paginii)
-sa da-ti like pagii de facebook a sponsorului (o gasiti AICI)
-sa-mi spuneti pe care dintre cele doua oje v-o doriti

Optional:

1 extra entry ♥: daca scrieti pe blogul vostru despre acest giveaway, dar postul sa contina si poza de mai sus cu premiul! 

Atentie!

Postul trebuie sa fie individual (adica un pot separat de alte giveaway-uri) sa fie pe pagina principala, iar pe blogul vostru sa aveti cel putin 5 postari facute de voi in legatura cu diverse lucruri.  Daca blogul vostru a fost creat doar ca sa puteti participa la giveaway-uri nu o sa iau in considerare entry-ul!

1 extra entry ♥: daca puneti poza de mai jos pe post de banner cu un link activ care sa te redirectioneze catre pagina acestui giveaway! Este obligatoriu ca bannerul sa ramana pana la sfarsitul giveaway-ului!  

Atentie!
Daca postati bannerul cu 3 zile mai repede de sfaristul giveaway-ului entry-ul nu va fi luat in considerare!
Make your own banner at MyBannerMaker.com

Copy/Paste la acest cod in sectiune ,,add HTML”Inscrierile se fac prin comentarii la aceasta postare, iar aceastea trebuie sa contina:
-numele cu care ma urmariti prin GFC
-numele cu care ati dat like pe  facbeook
-linkul postului despre giveaway de pe blogul votru *
-linkul blogului vostru cu mentiunea ,,am pus banner” *

(*suplimentare, necesare doar pentru extra entry)


Premii:


Sunt doua premii, si vor fi oferite in urma a doua extrageri (cate una pentru fiecare oja). La extragerea pentru prina oja participa persoanele care au scris in comentariu ca si-o doresc pe aceasta restul participa la extragerea pentru a doua oja. Asa ca va rog sa nu uitati sa precizati pe care o doriti. 


Deci premiile sunt:


1. Oja China Glaze trendsetter

2. Oja Brust Crackle Toate inscrierile vor fi verificate! peroanele care incerca sa triseze vor fi descalificate automat! Giveawayul se inchee pe 30 septembrie ora 23.59.


Castigatorul are obligatia sa-mi trimita un e-mail in 48 de ore de la desemnare altfel va fi desemnata castigatoare urmatoarea persoana de pe lista!

Desemnarea castigatorului se face cu ajutorul random.org!


Succes tuturor!

32 de gânduri despre „Autumn giveaway

  1. @Drgonfly: multumesc ca mi-ai atras atentia, de obicei verific de 2 ori ce scriu, insa de data asa m-am grabit si nu am mai verificat o data…Am postat comentariu tau, pentru ca nu mi-e rusine sa recunosc cand gresesc..(se vedea ca ultimul ,,vor'' l-am scris ok, deci a fost din neatentie)Multumesc:*

    Apreciază

  2. – GFC: Adela- Email: adelavoinea[at]yahoo[dot]com- Am dat like la pagina ta de Facebook cu numele: Adela Delilah- Am dat like paginii sponsorului cu numele: Adela Delilah

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s