Sfaturi pentru un păr frumos și sănătos!

De când mă știu am avut probleme cu caderea părului. Asta pe lângă problemele cu mătreața sau obsesia mea legată de spălatul zilnic.

Am ajuns să îmi spăl părul zilnic sau maxim o dată la 2 zile, datorită faptului că am un scalp care produce extrem de mult sebum și astfel părul meu arată precum mi-aș turna găleata cu ulei în cap, la scurt timp după ce l-am spălat.

Ca să fie toată treaba completă, dacă nu sunt extrem de atenta la șamponul pe care-l folosesc, fac o matreață de toata frumusețea, de care scap apoi cu mare greu.

Ați înțeles, da? Am un par extrem de dificil și îmi dă multe bătăi de cap.

Cum să scap de aceste probleme, e întrebarea pe care mi-am adresat-o de foarte multe ori.

Până nu de mult, nimic nu a funcționat. Am încercat de la cel mai ieftin până la cel mai scump produs pentru îngrijirea parului, dar de fiecare dată fără rezultat.

În decembrie, am descoperit niște produse românești, destinate îngrijirii părului. De atunci am început să le folosesc și se pare că funcționează.

Deși sunt 4 produse diferite, eu până în prezent am folosit doar 2 dintre ele. Celelalte 2 i le-am făcut cadou mamei mele, deoarece are mari probleme în ceea ce privește căderea părului.

Chiar dacă produsele au 200ml, au fost mai mult decât suficiente pentru mai mult de 2 luni. Le folosesc la fiecare spălare, deci sunt cu adevărat econimice.

Cele două produse folosite sunt: samponul împotriva măteții și loțiunea pentru regenerarea părului.

Datorită acestor produse nu mai am probleme cu mătreața și am început să pierd tot mai puțin păr.

Firul de păr pare mai gros și mai puternic. Acesta fiind un efect extrem de surprinzător, ținand cont că părul meu are firul extrem de subțire.

În plus, se observă o regenerare vizibilă. Îmi pare foarte rău că nu am făcut câteva poze înainte, pentru a vă arăta și vouă diferența, dar cred că mă credeți pe cuvânt când vă spun că sunt mega încantată de aceste produse.

Produsele le puteți achiziționa de AICI!

Ați folosit produsele Regivero? Ce parere aveți despre ele?

18 gânduri despre „Sfaturi pentru un păr frumos și sănătos!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s