Cauți haine ieftine și de calitate? Am găsit soluția!

Copiii cresc repede. Prea repede aș putea spune. Azi îi cumperi haine și mâine te trezesți că nu îi mai sunt bune. Cam așa se întâmplă și în cazul vostru, nu?

Pentru a evita găurirea portofelului în fiecare lună, am cautat alternative eficiente și accesibile. Haine de calitate la prețuri reduse – cam asta e ceea ce îmi doresc. După o scurtă căutare am găsit un outlet cu hăinuțe pentru prichindei și măricei. Au haine de la diverse brand-uri precum Zara, Mark&Spencer, GAP, etc.

Am ales pentru micuțul nostru cateva body-uri și salopete de iarnă, la prețuri atractive. Am luat diverse mărimi, astfel încât să acopar nevoile pentru primele luni din viața bebelușului.

Pentru salopetele de iarnă, cele pentru scos afară la zăpadă, am luat mărimi destul de mari și sper să ii fie bune la momentul potrivit.

Body-uri am ales începând de la marimea 54 și până la mărimea 78 și sper să reușesc să le folosesc pe toate. Am impresia că am cumpărat mult prea multe și că o să rămân cu ele în dulap.

Ultimele dar nu cele din urmă, sunt salopețicile. V-am spus deja cât de înebunită sunt după copiii îmbracați în salopetă, așa că nu cred că vă mai mirați când auziți că le cumpăr. M-am limitat de data aceasta la doar 4 bucăti, așa că nu e mare tragedie.

Bănuiesc că vă întrebați dacă am cheltuit o sumă colosală pentru aceste produse. Dacă le-aș fi cumparat direct de la brand-ul de care sunt produse, suma cheltuită era cel puțin triplă. Dar, apeland la asul din mânecă, adică la magazinul online Kidlet, am cheltuit doar 300 lei, pentru toate aceste minunății.

Eu sunt extrem de mulțumită de hăinuțele achiziționate și cu siguranță voi comandă și cu altă ocazie. Prețurile mici și calitatea produselor mă fac să vă asigur că nu veți regreta, dacă intenționați să achiziționați ceva.

PS: Pe pagina mea de Facebook, am organizat împreună cu Kidlet, un super concurs. Participă și poți câștiga un voucher în valoare de 200 lei.

Voi ați cumpărat hainuțe de la Kidlet? Vă atrage ceva atenția în mod special?

6 gânduri despre „Cauți haine ieftine și de calitate? Am găsit soluția!

  1. Ce lucrusoare frumoase ai cumparat din acest magazin, si intr-adevar destul de multicele la pretul asta. Sper ca micutul sa se bucure de toate, dar daca ai luat marimi dferite, si pentru mai tarziu, cred ca e k.

    Apreciază

  2. Când e vorba de haine de copii, nu prea merită să cumperi haine scumpe, ei cresc repede,si fiind in explorare, hainele se vor murdari repede, iar la spalari multe se pot deteriora.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s