De ce îmi transform blogul?

După cum ați observat deja, blogul meu se bucură de unele modificări. Încetul cu încetul, dintr-un blog exclusiv de beauty devine unul personal, cu inclinații sper unul de parenting.

Imediat ce am început să fac aceste modificări, adică să scriu articole pe subiecte precum sarcina sau diverse teme legate de copii, au aparut și întrebările.

De ce îmi transform blogul într-unul personal?

Răspunsul e cât se poate de simplu. Dacă aveam posibilitatea să scriu despre sarcină, naștere, alaptare sau creșterea copiilor, la începuturile mele ca blogger, cu siguranță aș fi făcut asta.

Problema este că nu pot și nu am putut niciodată să scriu despre ceva ce nu am trăit. Odată cu minunea care se dezvoltă încet, în pântecul meu, îmi permit să îmi împărtășesc experiențele cu voi.

Acum, e momentul acela în care pot să vă spun ce înseamnă să ai grețuri și cum poți să le combați, ce înseamnă să leșini în timp ce realizezi un machiaj sau faci un tratament facial😆 sau chiar cum să alegi mobilier și hainuțe pentru prichindelul tau.

Acum pot să vă spun ce produse recomand în sarcină pentru îngrijirea corpului, părului sau chiar a dinților. Îmi permit să fac toate aceste recomandări și să vă expun toate părerile mele, deoarece trăiesc asta. Până acum, vă puteam vorbi doar despre un ruj, un fard sau o mască facială, pentru că eram înconjurată de ele, lucram cu ele și altceva nu știam. Dar lucrurile s-au schimbat și pot să numesc această schimbare evoluție.

Așa cum viața mea se schimbă, așa se schimbă și acest blog. Îmi văd blogul precum un copac care crește, înflorește, apoi frunzele sale devin ruginii și se pregatește pentru o nouă primăvară. Copacul este același, dar este mereu într-o continuă schimbare, astfel încât reusește să ne surprindă prin frumusețea sa în fiecare anotimp.

Îngrijirea rămâne în continuare un subiect de discuție pe acest blog, din acest motiv spun că e blogul meu este unul personal. Nu intenționez să scriu exclusiv despre copii ci și articole și review-uri pentru produse de îngrijire sau machiaj. Dar totul privit din cel mai personal mod posibil, așa cum știți deja că îmi place să o fac.

Până la urmă și mamele se îngrijesc, nu? Chiar dacă esti mamă tot femeie rămâi și tot îți dorești să te simți bine în pielea ta, să strălucești.

Acestea fiind spuse, sper că ați înteles de ce îmi doresc aceste îmbunătățiri și sper să vă am în continuare alături de mine.

Prezența, căldura, încurajările și întrebările voastre au fost și rămân pentru totdeauna o binecuvântare!

Până data viitoare, vă las o fotografie cu burtica jucăușă.

Despre hăinuțele din fotografie v-am vorbit pe Instagram, iar despre perna minune, puteți afla mai multe de aici.

Vă îmbrățișez cu drag! 🤗

14 gânduri despre „De ce îmi transform blogul?

  1. Este o perioada minunata, atat cea cat este in burtica dar si cea ce va urma! Ei sunt principala noastra preocupare, asa ca este de inteles ca se schimba si blogul odata cu viata ta. Sa fiti sanatosi! Si cumintei.. sa dormiti noaptea… 🤗

    Apreciat de 1 persoană

  2. Ce frumos, iti doresc o sarcina usoara, cat a mai ramas din ea :), si ai mare dreptate, nu poti vorbim despre anumite lucruri pana nu le simti pe pielea ta.

    Apreciază

  3. Ma bucur sa vad ca este un blog personal pentru ca eu sunt curioasa sa te cunosc si pe tine si ma incanta ideea de a vedea si altceva in afara de cosmetice

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s