Christmas Reunites Beauty Bloggers

De curând am participat la un eveniment dedicat beauty bloggerițelor, organizat în Satu-Mare. A fost un eveniment relaxant, defapt, aș putea spune că a fost mai mult o întâlnire între prietene.

Mi-am dorit ca prin acest eveniment, să ne cunoaștem, să vorbim și să legem prietenii.

Am cunoscut fete faine, pline de pasiune și tare dornice să ne împărtășească din experiențele lor.

Am vorbit, am râs, ne-am plâns.. Ne-am bucurat că am reușit să fim împreună. Am uitat de cuvintele inferioritate și superioritate, dar ne-am amintit de înțelesul cuvântului unitate.

Pentru că a fost un eveniment organizat în preajma sărbătorilor de iarnă, am avut parte și de o mulțime de cadouri.

Sponsori dragi nouă, ne-au fost alături la eveniment și ne-au făcut dupămasa mai frumoasă.

Cake O’Clock ne-a îndulcit seara, cu prăjiturele gustoase.

Pe Instagram am facut unboxing la toate produsele primite la eveniment. Iar aici pe blog, urmează o serie de review-uri imediat ce reușesc să îmi fac o parere cât mai clară despre acestea.

Până atunci vă arăt și aici ce produse minunate am primit.


Vreau să le mulțumesc tuturor fetelor și sponsorilor pentru că au fost alături de noi: Hotel Dana Satu-MareCofetaria Cake o’Clock,Aushoping Baia MareSanoSarantis GroupTechir,Editura CasaBonilashFeminoHelpGreenLabZenzMua Shop, Infinite LoveTriodeluxeBio Aleea

Ați vrea să participați și voi la un astfel de eveniment?

12 gânduri despre „Christmas Reunites Beauty Bloggers

  1. Îmi plac mult întâlnirile cu bloggeri din nișa din care facem parte și nu numai. Pentru bloggerii de parenting sunt multe întâlniri/conferințe. Cea mai importantă cred că este Digital Parents Talks. Ne întâlnim, socializăm și învățăm mereu ceva nou.

    Apreciază

  2. Toate întâlnirile-eveniment în care se pot lega prietenii sau reîntâlnești prieteni vechi, îmi plac tare mult. Mă simt mai bogată, mai altfel, bine în orice caz.
    Felicitări!

    Apreciază

Lasă un comentariu