Aslavital – produse cu suflet

Aslavital, este unul dintre brand-urile mele de suflet. Când mă gândesc la produsele Farmec, îmi amintesc de copilăria mea, de familie și de copacii de pe stăduțele Clujului, care pe atunci nu erau ticsite de mașini.

Nu găsesc o explicație pentru legăturile acestea, dar în mintea mea Farmec e strâns legat de copilărie și de libertatea de atunci.

Între timp, am ajuns ,,om mare” și acum am posibilitatea de a încerca și cumpăra orice produs minune.

Când am intrat prima dată, după mulți ani, în magazinul Farmec și am văzut cât de frumos ‘au crescut’, am fost foarte mândră. Mândră că sunt Clujeancă și mândră că aceste produse minunate s-au născut în Cluj.

V-am povestit suficient despre mine și cred că e momentul să vă povestesc mai multe despre câteva dintre noile produse Aslavital.

Este vorba de câteva produse din gama Mineralactiv, destinate tenului sensibil: apă micelară cu argilă, elixir antirid și antipoluare, cremă hidratantă antipoluare, fiole regenerare celulară și mască detoxifiantă cu carbune peel off.

1. Apa micelară cu argilă

Eu o folosesc pentru îndepărtarea urmelor de machiaj și a rezidurilor care se depun pe parcursul zilei pe ten și în pori. Curăță foarte bine, conferind o senzație de confort. Are un miros plăcut, ceea ce pentru mine e un mare plus. nu îmi sensibilizează deloc tenul deși, așa cum stiți deja, este extrem de sensibil.

2. Elixir Antirid și antipoluare

Acest elixir este sub formă de cremă, destinată zonei ochilor. Are un ambalaj super dragut, fiind extrem de ușor de aplicat, iar datorită aplicatorului metalic, conferă o senzație reconfortantă. Este benefică și în cazul în care vă confruntați cu pungile de sub ochi.

3. Cremă hidratantă antipoluare

Este o cremă foarte hidratantă, potrivită tenurilor deshidratate. Îmi place că nu încarca tenul și este destul de lejeră. Conferă o senzație placută, iar pielea rămane catifelată.

4. Fiole regenerare celulară

Vă recomand să încercați, neapărat, acest produs. Pe lângă faptul că hidratează foarte bine pielea au și un efect foarte bun în regenerarea celulară. Sunt un real ajutor în ceea ce privește ‘restaurarea’ unui ten traumatizat de tratamentele cosmetice agresive (fie că e vorba de tratamente care usucă excesiv pielea – precum cele antiacneice sau tartamete care presupun îndepărtarea celulelor moarte din straturile mai adânci ale pielii).

Recomand acest produs tuturor tipurilor de ten. Chiar dacă aveți un ten gras, puteți folosi cu încredere acest produs.

5. Mască detoxifiantă cu carbune – peel off

Am lăsat la final acest produs, pentru că m-am distrat foarte tare când m-am jucat cu el. E un produs drag mie, care ajută la curățarea porilor. Chiar dacă e o curățare la nivel superficial și nu în profunzime, îmi place efectul obținut cu ajutorul acestei măști.

Până la urmă cred că fiecare dintre noi este conștient că o curățare profundă a porilor nu o putem obține cu un produs minune ci este necesar să realizăm un tratament complex (vă recomand să apelați la o cosmeticiană pentru asta). Însă, pentru îngrijirea acasă, masca aceasta este mai mult decât un produs bine venit.

Sunt foarte încantată de produsele din noua gamă Aslavital, iar dacă nu le-ați încercat deja vă recomand să o faceți!

PS: pe profilul meu de Instagram găsiți și un scurt video cu privire la aceste produse.

Ce parere aveți despre produse Aslavital? Ați folosit produsele acestui brand?

17 gânduri despre „Aslavital – produse cu suflet

  1. Pentru un ten sensibil (ca al meu!) cu aceste produse nu dai gres!
    Acum citind si parerea avizata a unui make-up artist pot spune ca, intr-adevar, nu e nicio indoiala ca sunt dorite si apreciate aceste produse.
    Succes in continuare!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s