Make-up: Multicolored Balls # 1

Hello,

  Au trecut luni bune de cand nu am mai postat un machiaj pe blog. Mi-am propus sa recuperez tot acest timp irosit incepand de acum. Nu stiu daca reusesc sa fac tot ceea ce mi-am propus, dar ceea ce stiu e ca vreau sa incerc.
  Primul machiaj din acest an este defapt ultimul machiaj „pozat” al anului 2013. Spun asta pentru ca am realizat si alte machiaje in ultimele ore ale anului trecut, dar din pacate nu am reusit sa le si pozez. In plus, nu am reusit sa-mi achizitionez un nou aparat foto, iar cel vechi face poze mai proaste decat telefonul.
 Astfel, pentru poze „de calitate” am nevoie de un fotograf profesionist. Si de aceasta data, am apelat la Levi, omul care nu m-a refuzat niciodata cand i-am cerut ajutorul.

 Cu aceasta ocazie trebuie sa-i multumesc Roxanei pentru ca a acceptat provocarea. O numesc provocare pentru ca nu e tocmai simplu si placut sa stai sa-ti umple cineva buzele de lipici sau sa porti gene false de 1 km.  

 Chiar daca va place sau nu am rugamintea sa-mi spuneti ce parerea aveti. E foarte important pentru mine feedback-ul primit de la voi. Doar asa pot sa-mi dau seama cam unde ma situez 🙂 
Abia astept sa aflu parerea voastra! 
Pupici, 
Ale 

5 gânduri despre „Make-up: Multicolored Balls # 1

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s