Recenzie: Noul cod al bunelor maniere

Buna dragelor,
Azi vreau sa va vorbesc putin despre prima carte pe care am ales-o in cadrul campaniei vALLuntar
Despre acesta campanie v-am vorbit si intr-un post anterior, si va spuneam inca de atunci ca sunt extrem de incantata ca pot sa ajut lumea verde. 
Prima carte despre care am sa va vorbesc in cadrul acestei campanii este: „Noul cod al bunelor maniere” de Silke Schneider-Flaig.

Am ales acesta carte deoarece imi doream sa aflu care sunt greselile mele din punctul de vedere al acestui cod si cum as putea sa mi le indrept.
Am ramas placut impresionata de structura cartii; un cuprins bine formulat, 4 capitole extinse extrem de bine formulate si un test numit ,,Marele test al comportamentului” care mi-a fost de mare ajutor.
Cartea cuprinde tot ceea ce ar trebui stiut, incepand de la modul corect de a saluta si pana la comportamentul in avion.
Pentru ca mi-e foarte greu sa-i fac un rezumat acestui ghid, am sa va spun doar atat: ,,Politetea este ca aerul din pneuri: nu costa nimic si impiedica accidentele.” Sper ca acesta fraza va ajuta sa intelegeti care este cu adevarat rolul bunelor maniere.
Va recomand acest ghid chiar daca considerati ca sunteti o persoana extrem de manierata. Sunt sigura ca oricine poate invata ceva nou citind-o. Aceasta carte poate fi comanda de aici.

Recenzia este scrisa in cadrul campaniei vaALLuntar. Campania este initiata de Grupul Editorial All, cu sprijinul ROMSILVA. Dacă recenzia va strange un minim de 15 comentarii, noi vom primi un copacel pentru a-l planta. In continuare la fiecare 20 de comentarii primite o echipă de voluntari ai editurii All va planta câte un copacel.
Daca va placut recenzia mea, va rog sa lasati comentarii la acesta postare. Sper sa plantam cat mai multi copacei. Astept comentariile voastre! 

23 de gânduri despre „Recenzie: Noul cod al bunelor maniere

  1. Eu am citit clasicul ghid de bune maniere scris de Aurelia Marinescu. Unele chestii nu prea se ma potrivesc, trebuie sa le mai adaptam si timpurilor noastre, insa altele sunt universal valabile si parerea mea e ca ar trebui predate ca materie separata la scoala cum se facea pe vremuri.

    Apreciază

  2. Practica alegere. Eu sunt familiarizata mai degraba cu clasica doamna Aurelia Marinescu, insa e bine sa avem in casa si ceva mai actual, pentru ca lumea se tot schimba si apar situatii noi in care putem avea dubii cu privire la cum sa procedam mai elegant. De exemplu, in cat timp trebuie sa raspunzi unui apel sau unui sms. Sau de cate ori sa lasi telefonul sa sune daca nu-ti raspunde nimeni.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s